Affärscoachen som bor i fjällen

Denna vecka är det jag som är ansvarig för Möjligheternas regions blogg. Jag bor i Tärnaby tillsammans med min man Peter. Förutom arbetet som affärscoach på Möjligheternas region och Näringslivskontoret i Storumans kommun driver jag två företag. En tandläkarklinik och ett företag inom turistguidning och grafisk produktion.

På fritiden ägnar jag mycket tid åt att vara ute i naturen, fiska, jaga och njuta av lugnet.

Storgädda från 2015

Jag brinner för strategisk utveckling av företag, styrelsearbete och personlig utveckling. Specialistkunskaper har jag i marknadsföring då det länge varit ett stort intresse för mig och där jag arbetat som kommunikatör i 4 år på en stor elinstallatör i Umeå. Har du frågor om sociala medier, grafiska profiler, hemsidor eller övrig marknadsföring för ditt företag är du varmt välkommen att höra av dig till mig.

Under denna vecka kommer jag bjuda på omvärldsbevakning, tips och tricks för att du ska bli bättre och kunna utvecklas som företagare. Vi hörs!

Karin Lundberg

Affärscoach i Möjligheternas Region på Storumans Näringslivskontor i Västerbottens län. Har kontoret på Bergastigen 31 i Tärnaby. Kommer gärna ut och besöker dig!