Kristina har 30 års erfarenhet av redovisning och lönehantering i olika branscher, varav 13 år som Auktoriserad Redovisningskonsult FAR på Redovisningsbyrå innan hon bytte roll och började jobba som Företagsutvecklare i Vilhelmina kommun. Hon har också stor erfarenhet av arbete inom besöksnäringen i olika kommuner i Region 10.

Hennes stora passion är att resa och att uppleva nya miljöer, gärna på varmare breddgrader. Åker gärna längdskidor och njuter av skoterturer i vårsolen till någon ”rödingsjö” i sin närhet.

Från 1 sept 2018 har hon rollen som Affärscoach i Näringslivsutveckling i Möjligheternas Region.

Jag brinner för att kunna hjälpa företag att utvecklas och i min nya roll som affärscoach kan jag dela med mig av mina erfarenheter och kunskap.

Kontaktuppgifter

Tel: 0940-140 62

E-post: Kristina.axelsson@vilhelmina.se


På gång i Vilhelmina

Till Vilhelminas kalender