Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Workshop 3 – Trovärdiga samarbeten med influencers och ambassadörer

13 oktober, 2021 @ 08:30 - 11:30

VÄSSA DINA DIGITALA KUNSKAPER

Under hösten, med start i augusti, genomförs fyra kostnadsfria digitala workshops med spetskompetens i respektive område. Anmäl dig till hela eller delar av workshopupplägget.

Riktar sig till företagare som är nyfiken på eller redo att jobba med influencers och ambassadörer. Influencer marketing fungerar för alla typer av företag.

Workshop 3, ger grundläggande kunskaper om hur du som företag kan använda dig av inflytelserika personer på sociala medier för att höja din varumärkeskännedom, öka din försäljning och bidra till ett långsiktigt starkare och trovärdigt varumärke.

13 oktober kl 08:30-11:30 Plats: online

Workshop 4, 17 nov – Digitala affärer på kundens villkor – kundresa och webbshop, läs mer»


Antalet deltagare är begränsat. Workshoparna är kostnadsfria men vi debiterar 500 kronor vid utebliven närvaro om du inte avbokat din plats senast en vecka före workshopen.


Anmälan: Senast 1 oktober via denna länk


För vem?

För alla företagare inom R10, oavsett bolagsform. För företagare som redan arbetar med webplatser, sociala media och webshop och vill lyfta det arbetet till en ny nivå.

Upplägg

Innan varje workshop får deltagaren svara på ett antal frågor för att analysera sina egna förutsättningar och kunskap inom ämnet. Detta för att vara effektiva med tiden samt för att optimera möjligheterna att tillgodogöra sig workshopinnehållet. Under varje workshop är det gruppdiskussioner för att låta deltagaren ta in det som sagts och utbyta tankar med varandra. Innehållet består av 50 % varför och 50 % kunskap. Målsättningen i varje del är att få en ökad förståelse för varför de olika delarna påverkar varandra, hur man kan få helheten att lira, men framförallt att själv kunna se vad som behöver göras i sin egen verksamhet. Efter varje workshop får deltagaren med sig ett digitalt kompendium med en sammanfattning av workshopinnehållet. I varje kompendium finns en uppmaning att testa beskrivna verktyg och metoder på sitt eget företag och skicka in till ansvarig workshopledare. För den som skickar in sin uppgift i tid ingår en halvtimmes coachning för att följa upp uppgiften.

Välkommen!

I samarbete med

Detaljer

Datum:
13 oktober, 2021
Tid:
08:30 - 11:30
Evenemang Kategorier:
, , , , , , , , ,

Arrangör

Näringslivskontoret Storuman
Telefon:
073-060 21 37
E-post:
karin.lundberg@storuman.se