Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Workshop 1 – Lyckas med din digitala marknadsföring

25 augusti, 2021 @ 08:30 - 11:30

VÄSSA DINA DIGITALA KUNSKAPER

Under hösten, med start i augusti, genomförs fyra kostnadsfria digitala workshops med spetskompetens i respektive område. Anmäl dig till hela eller delar av workshopupplägget.

Riktar sig till företagare som arbetat ett tag med närvaro och marknadsföring i digitala kanaler och nu är redo att vässa dina kunskaper ytterligare.

Workshop 1, ska fördjupa företagets marknadsstrategiarbete med hjälp av olika digitala verktyg samt ge grundläggande förståelse i hur delarna hör ihop.

Datum & tid: 25 augusti 8.30-11.30 Plats: online

Workshop 2, 22 sept – Från ”sökbar” till ”hittbar” med smart sökmotoroptimering, läs mer»

Workshop 3, 13 okt – Trovärdiga samarbeten med influencers och ambassadörer, läs mer»

Workshop 4, 17 nov – Digitala affärer på kundens villkor – kundresa och webbshop, läs mer»

Antalet deltagare är begränsat. Workshoparna är kostnadsfria men vi debiterar 500 kronor vid utebliven närvaro om du inte avbokat din plats senast en vecka före workshopen.


 Fullbokad workshop 


För vem?

För alla företagare inom R10, oavsett bolagsform. För företagare som redan arbetar med webplatser, sociala media och webshop och vill lyfta det arbetet till en ny nivå.

Upplägg

Innan varje workshop får deltagaren svara på ett antal frågor för att analysera sina egna förutsättningar och kunskap inom ämnet. Detta för att vara effektiva med tiden samt för att optimera möjligheterna att tillgodogöra sig workshopinnehållet. Under varje workshop är det gruppdiskussioner för att låta deltagaren ta in det som sagts och utbyta tankar med varandra. Innehållet består av 50 % varför och 50 % kunskap. Målsättningen i varje del är att få en ökad förståelse för varför de olika delarna påverkar varandra, hur man kan få helheten att lira, men framförallt att själv kunna se vad som behöver göras i sin egen verksamhet. Efter varje workshop får deltagaren med sig ett digitalt kompendium med en sammanfattning av workshopinnehållet. I varje kompendium finns en uppmaning att testa beskrivna verktyg och metoder på sitt eget företag och skicka in till ansvarig workshopledare. För den som skickar in sin uppgift i tid ingår en halvtimmes coachning för att följa upp uppgiften.

Välkommen!

I samarbete med

Detaljer

Datum:
25 augusti, 2021
Tid:
08:30 - 11:30
Evenemang Kategorier:
, , , , , , , , ,

Arrangör

Näringslivskontoret Storuman
Telefon:
073-060 21 37
E-post:
karin.lundberg@storuman.se