Fyra kostnadsfria digitala workshops

Fyra kostnadsfria digitala workshops

FLER OCH BÄTTRE AFFÄRER I EN DIGITAL VÄRLD

Under hösten, med start i augusti, genomförs fyra kostnadsfria workshops digitalt med spetskompetens i respektive område. Målgrupp: Företagare inom Region 10 i Norrbotten och Västerbotten. Anmäl dig till hela eller delar av workshopupplägget.

Workshop 1 – Lyckas med din digitala marknadsföring »

Riktar sig till företagare som arbetat ett tag med närvaro och marknadsföring i
digitala kanaler och nu är redo att vässa dina kunskaper ytterligare.

Workshopen ska fördjupa företagets marknadsstrategiarbete med hjälp av olika digitala verktyg samt ge grundläggande förståelse i hur delarna hör ihop. 

Datum & tid: 25 augusti 8.30-11.30 Plats: online (fullbokad)


Workshop 2 – Från ”sökbar” till ”hittbar” med smart sökmotoroptimering

Riktar sig till företagare som har en webbplats som du administrerar helt eller delvis själv. Workshopen ger grundläggande kunskap om sökmotoroptimering, sökordsstrategi, länkar, tips och råd och vad du ska undvika.

Datum & tid: 22 september 8.30-11.30 Plats: online (fullbokad)


Workshop 3 – Trovärdiga samarbeten med influencers och ambassadörer

Riktar sig till företagare som är nyfiken på eller redo att jobba med influencers och ambassadörer. Influencer marketing fungerar för alla typer av företag. 

Workshopen ger grundläggande kunskaper om hur du som företag kan använda dig av inflytelserika personer på sociala medier för att höja din varumärkeskännedom, öka din försäljning och bidra till ett långsiktigt starkare och trovärdigt varumärke.

Datum & tid: 13 oktober 8.30-11.30 Plats: online


Workshop 4 – Digitala affärer på kundens villkor – kundresa och webbshop

Riktar sig till företag med befintliga webbshopar som vill få dem att lyfta ytterligare.

Workshopen hjälper företagaren identifiera kundens frustrationer, konverteringsoptimering och hur den generelle besökaren förväntar sig bli bemött av din sida.

Datum & tid: 17 november 8.30-11.30 Plats: online


Antalet deltagare är begränsat. Workshoparna är kostnadsfria men vi debiterar 500 kronor vid utebliven närvaro om du inte avbokat din plats senast en vecka före workshopen.

Anmälan: via denna länk →

För vem?

För alla företagare inom R10, oavsett bolagsform. För företagare som redan arbetar med webplatser, sociala media och webshop och vill lyfta det arbetet till en ny nivå.

Upplägg

Innan varje workshop får deltagaren svara på ett antal frågor för att analysera sina egna förutsättningar och kunskap inom ämnet. Detta för att vara effektiva med tiden samt för att optimera möjligheterna att tillgodogöra sig workshopinnehållet.

Under varje workshop är det gruppdiskussioner för att låta deltagaren ta in det som sagts och utbyta tankar med varandra. Innehållet består av 50 % varför och 50 % kunskap. Målsättningen i varje del är att få en ökad förståelse för varför de olika delarna påverkar varandra, hur man kan få helheten att lira, men framförallt att själv kunna se vad som behöver göras i sin egen verksamhet.

Efter varje workshop får deltagaren med sig ett digitalt kompendium med en sammanfattning av workshopinnehållet. I varje kompendium finns en uppmaning att testa beskrivna verktyg och metoder på sitt eget företag och skicka in till ansvarig workshopledare. För den som skickar in sin uppgift i tid ingår en halvtimmes coachning för att följa upp uppgiften.

Mer information:

Karin Lundberg
Affärscoach Storumans kommun
073-060 21 37
karin.lundberg@storuman.se

I samarbete med

Karin Lundberg

Affärscoach i Möjligheternas Region på Storumans Näringslivskontor i Västerbottens län. Har kontoret på Bergastigen 31 i Tärnaby. Kommer gärna ut och besöker dig!