Den digitala framtiden är här!

Den digitala framtiden är här!

På programmet bla Darja Isaksson, utsedd till Sveriges mäktigaste opinionsbildare av Veckans Affärer.

Framtidsspaning, djupdykningar och konkreta råd på lunch- lunch- konferensen i Lycksele 29-30 maj.  Moderator Annakarin Nyberg guidar oss genom konferensen med fokus på framtidens ledarskap, digitala möjliggörare och utmaningar. Darja Isaksson, Sveriges mäktigaste opinionsbildare inspirerar och provocerar med tankeväckande frågor med grund i den ökade förändringstakten.

Under konferensen presenteras nya trender och tendenser som svar på viktiga insatsområden. Här ges konkreta verktyg för företagsledare om att skapa utveckling och engagemang, hur man attraherar framtidens arbetskraft och hur digitala strategier och idéer kan vara språngbrädan till framgång.

Anmälan, senast 11 maj – länk: https://www.simplesignup.se/event/131027

På programmet:
Daniel Hakola, influencer, YouTuber och Norrlands bästa FIFA-spelare, en Norsjökille som snabbt fick tusentals följare och delar med sig av sin erfarenhet av social media.

Jessica Holmström på OQurenz, vars drivkraft är att se människor och företag växa och utvecklas. Genom den egna erfarenheten att själv ha varit chef, ledare och företagare bidrar hon med verktyg för företagsledare att skapa utvecklig och engagemang.

Pär Dunder, W3 och #ettstarkarenorrland presenterar färska trender och tendenser i regionen som svar på var insatser är nödvändiga.

Emma Ewadotter, SoftLlab visar på att kroppsnära teknologi kan vara svaret på framtidens arbetskläder.

Dizparc presenterar digital strategi och handlingsplan som stöd i utvecklingsarbetet.

Panelsamtal med lokala företagare om utvecklingspotentialen i digitaliseringen.

Minimässa med mingel och kunskapsutbyte. Moderator Annakarin Nyberg, Fil Doktor, internetforskare, författare, föreläsare. Aktuell i media med Miss Clarity Collection, Livet på nätet, samhällets digitalisering, sociala medier och härskartekniker.

Läs mer om konferensen/ladda ner programmet: se bifogat nedan!

Program_Den digitala_framtiden

Kontaktuppgifter:
Bengt Strömgrenbengt.stromgren@regionvasterbotten.se
Erika Hjukströmerika.hjukstrom@storuman.se

Erika Hjukström