Lotta arbetar som näringslivssamordnare på Argentis näringslivsbolag i Arjeplog.

– Att jobba för att i samverkan med andra utveckla våra näringar är ett varierande och stimulerande arbete. Ett arbete som ständigt utmanar och ger möjligheter att upptäcka nytt och få nya kunskaper. Dessutom får jag användning av mycket av det jag lärde mig som egenföretagare och de nätverk och de kontakter jag byggde upp under de åren när jag tillsammans med en god vän ägde och drev en egen lokaltidning.

– Familjen – att bara få vara hemma och skrota eller att vara ute i skog och mark, elda och njuta av årstidernas skiftningar är det som sätter guldkant på min tillvaro.

Det som driver mig är det fantastiska i att alla företagare vi träffar har bra idéer och utvecklingsambitioner, avsett ålder, storlek på företaget eller bransch. Vilket vittnar om en tro på framtiden och en vilja att utveckla näringslivet i Arjeplog och vår region.

Fokusområde innovationer

Kontaktuppgifter

Tel 076-784 03 69lotta.lestander(at)argentis.se